Home » Verhuur

Verhuur

Aan wie word er verhuurd?
Voor Scoutinggroepen-te-gast is een kampeerterrein beschikbaar waarop een tot twee groepen (afhankelijk van de grootte van de groepen) kunnen verblijven. Er wordt enkel verhuurd aan andere scoutinggroepen uit Nederland en uit andere landen, van alle leeftijden. Hierbij opmerkend dat een groep jeugdleden ten alle tijden een volwassen (bege)leider dient mee te nemen, welke lid is van Scouting. Er wordt NIET aan andere verenigingen/stichtingen of particulieren verhuurd, dit geldt voor zowel het terrein als de vletten. Het clubgebouw van de Zandkreekgroep wordt NIET verhuurd.

Het terrein
Het terrein (gras) is gedeeltelijk voorzien van bosschages die beschutting geven tegen de wind. Op het terrein is een sanitair-voorziening aanwezig voor heren (4 toiletten, 2 douches) en vrouwen (4 toiletten, 2 douches). Er is een drinkwater aansluiting op het terrein aanwezig. Elektriciteit is beschikbaar, 8 Ampere en is inbegrepen in de huur.

Voor het houden van een kampvuur is er een vuurcirkel, enkel hierin is het toegestaan om vuur te maken. Grondvuren zijn niet toegestaan.

Boten
Boten kunnen worden afgemeerd aan de waterkant in het kanaal, mits de vaargeul niet gehinderd wordt. Afmeren aan de steiger is niet mogelijk. Vanaf het kampterrein kun het kanaal uitvaren (nog geen 500 meter) en u bevind zich direct op Veerse meer, waar u heerlijk kunt zeilen.

Het is mogelijk om vletten te huren, dit is inclusief een ligplaats aan de steiger, direct aan het kampeerterrein. De huur van een vlet wordt gehonoreerd wanneer er een geldig MBL bewijs overlegd kan worden per gehuurde vlet.

Mocht u gebruik willen maken van een buitenboordmotor moet u hier zelf voor zorgen en dit dient voortijdig aangegeven te worden bij ons. Er is bij ons 1 boot aanwezig waar een buitenboordmotor op kan, vraag vroegtijdig naar de beschikbaarheid.

Over de omgeving
Kamperland is de grootste kern van Noord-Beveland en staat bekend als een gastvrij dorp met veel winkeltjes. Het dorp heeft uitgebreide horecamogelijkheden en zelfs een bierbrouwerij. Voorheen stond landbouw in het dorp centraal, nu is het uitgegroeid tot een verblijfplaats voor watersporters en andere vakantiegangers. In de omgeving zijn dan ook veel bungalowparken en campings te vinden.

Winkels bevinden zich op circa 1.5 km afstand in het dorp Kamperland. Dit alles is prima met de auto te bereiken.

Medische voorzieningen zijn in Kamperland aanwezig van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur. Buitenom deze tijden kunt u terecht bij de huisartsenpost in Goes.

Contactgegevens:
e-mail: verhuur@zandkreekgroep.nl